Vrijetijdsbesteding

Samen met deelnemers zoeken we naar een goede invulling van hun vrije tijd. Zeker wanneer werk of dagbesteding nog een stap te ver is. Sport, muziek of creatieve hobbies en vrijwilligerswerk blijken in dat geval mooie stappen op weg naar een positieve gezondheid en een hoopvolle toekomst.

Sporten

Wekelijks organiseren we sportactiviteiten zoals zaalvoetbal. Soms doen we mee aan een toernooi. Het leuke van een potje voetbal is dat je opeens een hele andere kant ziet van deelnemers. Van stress, problemen en afwachten, naar plezier, samenwerken en ontlading.

Krzystof:
Vandaag is een goede dag. De man ontspant een beetje, hij rent een beetje. Daar gaat het om. Iedereen gaat mee met de groep. De man die voetbalt is blij.

Groepsactiviteiten

Zo nu en dan organiseren we gezellige groepsuitjes: een jaarlijkse BBQ, een filmuitje, een middagje karten, een rondje over de Zwolse grachten, een bezoek aan het game-museum. Dit doen we om de onderlinge sfeer te bevorderen en wat ontspanning te geven.

Alien:
“Ontzettend mooi om te zien hoe mensen kunnen genieten, dat ze even niet aan hun problemen hoeven te denken en een goede tijd hebben met elkaar.